Logo
Poradíme vám
PO - PÁ: 8:00 - 15:00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
NOVINKY V RÁJI GASTRONOMIE
26.02.2019
Kompletní hygiena pro gastronomické provozy
Kompletní produktová řada čistého gastronomického provozu. číst celé
26.02.2019
VERLO - bufetový systém
VERLO - nový bufetový systém inspirovaný přírodou číst celé
26.02.2019
Pec pro grilování na dřevěném uhlí
Pece jsou svojí konstrukcí určeny pro spalování buď dřeva, nebo dřevěného uhlí, slouží jako gril/pec, a můžete v nich vařit nebo grilovat v uzavřené k... číst celé
Zobrazit všechny články

facebook REFERENCE

gastro zařízení

 

vino-pivo.cz

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Dušan Mikulenčák, Bratislavská 1379/7B, 693 01 Hustopeče, IČ: 64457621, zapsána v registru živnostenského úřadu magistrátu města Hustopeče pod evidenčním číslem: 370403-5421-00 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Zboží.cz poskytovanou společností Seznam.cz, a.s.
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NOVINKY V RÁJI GASTRONOMIE

Kompletní hygiena pro gastronomické provozy
26.02.2019
Kompletní hygiena pro gastronomické provozy
Kompletní produktová řada čistého gastronomického provozu. číst celé
VERLO - bufetový systém
26.02.2019
VERLO - bufetový systém
VERLO - nový bufetový systém inspirovaný přírodou číst celé
Pec pro grilování na dřevěném uhlí
26.02.2019
Pec pro grilování na dřevěném uhlí
Pece jsou svojí konstrukcí určeny pro spalování buď dřeva, nebo dřevěného uhlí, slouží jako gril/pec, a můžete v nich vařit nebo grilovat v uzavřené k... číst celé
Katalog HORECA - kompletní nabídka inventáře pro gastronomické provozy
25.02.2019
Katalog HORECA - kompletní nabídka inventáře pro gastronomické provozy
Kompletní katalog gastronomického inventáře pro vaše provozy číst celé
GASTRO NOVINKY E-MAILEM
Buďte první, kdo se dozví o novinkách v ráji gastronomie.
Copyright © 2020 Ráj gastronomie.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.